Kvinderne bag Empowerment Academy

Empowerment Academy er et uddannelses og udviklingsakademi, med hovedsæde i Vestsjælland. Vi har en bred vifte af uddannelser og kurser til mennesker der er nysgerrige på sig selv og et uforløst potentiale, du mærker siden du besøger vores site.

I naturskønne omgivelser og lækre lyse lokaler udbyder vi uddannelser, kurser og udviklingsforløb til alle mennesker som vil opgradere deres kompetencer, forstå hvordan man bliver en tillidsskabende leder, opgraderer faglighed eller i det hele taget er nysgerrig på udvikling. Omdrejningspunktet for alt i akademiet er højere bevidst, indre bæredygtighed og balance i os selv, og verden omkring os, samt kommunikation og personligt lederskab.

Udover uddannelser og udviklingsforløb faciliteres også personaleudvikling i og uden for huset af vores undervisere, coaches og terapeuter. Vi kan love dig at du på Empowerment Academy møder undervisere der altid er opdateret på nyeste teori, samtidig med at de selv bliver superviseret af kvalitetsansvarlige på stedet, for hele tiden selv at udvikle og dygtiggøre sig inden for sit eget felt.  Vi har egne undervisningslokaler til længere forløb, men kommer også gerne ud på arbejdspladsen og skabe et arrangement i de rammer I ønsker.

“For os er det afgørende at have fokus på, hvordan man, ved at styrke sin egen robusthed og indre bæredygtighed, kan blive en stærkere medspiller på arbejdspladsen.”

Stifterne af Empowerment Akademi

We are your co pilots! Sådan betragter vi os, ligegyldigt om vi underviser, giver supervision, coacher eller giver terapi. Hos os er vi den støtte som hjælper dig til at tage ansvar i dit liv, eller i din virksomhed på en ny måde.

Nana Lyster

Stifter, uddannelsesleder og terapeutisk supervisor

Jeg har aldrig rigtig passet ind i skolesystemet, indtil i 2020 hvor jeg skabte rammerne til at lave en skole som hele tiden former sig efter menneskerne så menneskerne ikke skal passe ind i rammen. Det har jeg slået mig på det meste af livet. At jeg ikke passede ind i rammerne og da de var ufleksible og meget fastlåste var det tydeligvis mig der var forkert. Med Empowerment Academy er det vigtigste for mig at vi hele tiden kigger på relationen før metoden og møder mennesker med fleksible rammer, så de føler sig set, mødt og hørt.

Mit liv har været fyldt med en masse frustration og modstand, men jeg ved nu at jeg har oplevet alt den modstand fordi jeg skulle udvikle mine kompetence til at hjælpe kvinder og mænd på deres egen dannelsesrejse. Lærer verden at forstå at vi skal gentænke rammerne hvis vi vil udvikle det enkelte individ og arbejde med motivation indefra.

Jeg er nok det man kalder en nørd inden for menneskers adfærd. Alt fra madvaner, livsstil til metasundhed. Jeg har nørdet adfærdspsykologi, hvordan selvværd er afgørende for et vægttab, adfærdsdesign, skyggesider, og er supervisor i mad og følelser. Ud over det er jeg uddannet skolelærer og færdiggjorde sidste år en akademiuddannelse i ledelse i praksis. Jeg er i gang med at uddanne mig til relationel supervisor.

DU fortjener også at udleve din drøm, jeg har gået vejen selv og skabt mit drømmeliv, det fortjener du også.

“Tag små skridt, løs små problemer og oplev afgørende forandringer. Og husk: Al udvikling kan kun ske langsomt.”

Maria Nielsen

Stifter, uddannelsesleder, psykoterapeut og terapeutisk supervisor

Jeg har levet det meste af mit liv ud fra andres ønske om hvordan de synes jeg skulle være i verden. Jeg lærte tidligt hvilken Maria der ville tage sig bedst ud, passe bedst ind, og ikke genere nogen eller noget alt for meget. Min evne til at tilpasse mig, var veludviklet, men de sidste 15 år har stået på en stejl læringskurve, I i selvudvikling og terapeutiske redskaber.

Jeg fandt nemlig ud af at jeg i for mange år var fanget i et præstations-fængsel og det var slut og efter en introdag på Lifeakademi, psykoterapeutskolen, stod jeg klar med nøglen til at bryde ud af det fængsel. Da jeg startede mit studie, læste jeg til prædagog på 2. år, men mærkede at jeg skulle noget andet. Jeg har siden hen uddannet mig til coach, psykoterapeut og senest buddhistisk psykotarepeut, som en af de første i Danmark. Jeg elsker og nørder hvordan du kunne træne din psyke, blive bevidst om din adfærd.

Jeg er et pragteksemplar på at bryde den sociale arv og det støtter jeg andre i også at gøre. Derfor brænder mit hjerte for at udfordre de samfundsrammer som så mange mennesker knækker halsen på. Jeg har selv vundet over angst og stress.   Jeg har med alle mine uddannelser lært mig at mærke mig selv, mærke mine grænser, og stå ved hele mig. Det brænder jeg for at lærer dig.

”You are the artist of your own life, don´t give the paint brush to anyone else.”

Nysgerrig? Få vores nye e-bog for 0,- kr.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du samtidig e-bogen “Fra sammenbrud til gennembrud,
7 step til at designe et liv med glæde og højere bevidsthed”.

Empowerment Academy har blandt andet uddannet og samarbejdet med: