Relationsopstillingskursus

Relationsopstillingskursus

Udforsk din historie med et kursus i kropsorienteret relationsopstilling.

Nogle gange kan vi opleve gentagende mønstre eller uforklarlige følelser i vores liv, som har kan have rødder i vores familiehistorie. Det er her, Relationsopstilling kommer ind som en kraftfuld og helende praksis. Hos Empowerment Academy udbyder vi disse kurser over 3 dage, 2 gange årligt, med plads til 14 på hvert kursus.

Hvad er en kropsorienteret Relations opstilling?
Relations opstilling er en terapeutisk metode, der giver dig mulighed for at udforske og forstå de dynamikker, der præger dine relationer. Ved at opstille familiemedlemmer eller andre omsorgspersoner med repræsentanter får du indblik i de underliggende følelser og konflikter, der kan påvirke dit liv og dine relationer. Relations opstilling er inspireret af systemisk opstilling og familieopstilling.

Hvad får du ud af at deltage?

Du lærer at forstå hvordan man facilitatere og holder et trygt og kærligt rum. Du bliver vidne til flere relationsopstillinger for selv at erfare, hvordan det er at arbejde med fortiden, blokeringer i nutiden og i det hele taget arbejde med vores relationer. Det, som det giver de mennesker der stiller op som repræsentant i en relationsopstilling er:

Healing af gamle sår:
Relations opstilling kan hjælpe med at identificere og løsne de følelsesmæssige udfordringer, der kan stamme fra tidligere generationer, hvilket kan føre til healing og frigivelse af gamle sår.

Forbedrede relationer:
Når du får indsigt i familiemønstre og mønstre i andre relationer kan du begynde at skabe mere harmoniske relationer og øge forståelsen af samspillet mellem dig og dine relationer. Både det relationelle sammenspil med dig selv, din familie, kollegaer mm.

Klarhed og retning:
Relationsopstilling giver dig mulighed for at se, hvilke skridt der skal tages for at bryde negative mønstre og skabe et sundere sammenspil med dig selv og i dine relationer.

Styrket selvbevidsthed:
Ved at forstå din familiehistorie og dens påvirkning på dig, kan du opnå større selvindsigt og personlig vækst.

Forløsning på et dybt muskulært plan:
Vi inddrager kroppen og implementere tilgangen somatic release. Ved at forløse på et dybt kropsligt plan, frigiver vi evt. spændinger, forløser og fremmer evnen til at styrke selvregulering.

Det er vigtigt for os, at du bliver set, hørt og holdt. Derfor har vi et særligt fokus på at møde de uopfyldte behov hos den enkelte deltager. Det er aldrig for sent at blive mødt i de uopfyldte behov, og i det relationelle samspil, der opstår i opstillingen, i kombination med psykoterapi, kropsorienteret tilgange og somatic release, får vi mødt de uopfyldte behov. Dette danner rammerne for et trygt og nærværende rum, der er med til at fremme healing og udvikling hos den enkelte.”

Pris for dette 3 dages familieopstillingskursus er kr. 4.911,- ekskl. moms. Kurset er inkl. forplejning.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du at få mere information om vores uddannelser og kurser.
Send os en e-mail på hello@empowermentacademy.dk, eller ring til os på tlf. 51 51 68 69.

Eller ønsker du at få mere information om vores uddannelser og kurser.
Send os en e-mail på hello@empowermentacademy.dk, eller ring til os på tlf. 51 51 68 69.

Nysgerrig? Få vores nye e-bog for 0,- kr.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du samtidig e-bogen “Fra sammenbrud til gennembrud,
7 step til at designe et liv med glæde og højere bevidsthed”.